Ha elmúltál ötven, akkor is bátran viselj farmert: csupán erre a három szabályra ügyelj

A stílustanácsadók szerint egy érett nő akkor követi el a legnagyobb hibát, amikor a legegyszerűbb ruhát veszi fel, pedig olyan ruhadarabot kellene választania amely stílusos és fiatalos.

Így viseld a farmert, hogy biztosan jól álljon.

1. Nem mindegy, milyen

A női alak különböző. Az 50 év feletti hölgyek többségének az egyenesszárú farmer áll a legjobban. A csípőnadrág használata kerülendő, mert ebben a combok le vannak szorítva, a has a nadrág derekánál kilátszódhat, ami elég kellemetlen.

2. A farmer színe és anyaga

Egy elegáns nőnek nem előnyös különböző mintájú, hímzett farmert viselnie. A legjobb a sötétkék vagy szürke színű. Nyáron a világos színű farmer dominál: szürke, bézs vagy halvány rózsaszín, minta nélkül, de kisebb rojtok jól mutathatnak rajta.

3. Modern kombinációk

A nadrág hosszú inggel, blúzzal, kardigánnal, dzsekivel vagy blézerrel kombinálva zseniális. Vigyázzunk a színek, kendők, ékszerek, övek, táskák és cipők kiválasztásánál, hogy passzoljon az öltözékünkhöz.

Kedves hölgyeim legyetek bátrabbak és viseljetek farmernadrágot, mert univerzális. Farmernadrágot felvehetünk pólóval, ha sétálni megyünk, de ha egy elegáns blúzzal kombináljuk és klasszikus cipővel, akkor egy rendezvényen is megjelenhetünk benne.

Oszd meg, hogy minél többen tudjanak róla! 

(Forrás: bidista.com)