Kisgyerekkorában annyit csúfolták, hogy elsírta magát éneklés közben: a végén mindenki könnyezett

Caitlyn van Beck gyerekkora óta imádott énekelni, azonban, amikor a fiatal lány amatőr videóit feltöltötte a világhálóra, az osztálytársai kicsúfolták, és rengeteg bántalmazást kapott. Caitlyn sokat szenvedett emiatt, azonban szerencsére egy szerető, és támogató család állt a háta mögött. Leginkább az édesapja volt az, aki biztatta, hogy ne adja fel álmait, és induljon a tehetségkutató versenyen.

A 18 éves lány Kelly Clarkson Piece by piece című dalával jelentkezett az X-Faktorba. A csodálatos, és megható balladisztikus dal Kelly múltjáról és jelenéről szól. A központi téma a fájdalom, amit akkor érzett az énekesnő, amikor az apja elhagyta őt.

Megköszöni a párjának a bizalmat, és hogy segítségével visszakapta a férfiakban, és az apákban vetett hitét. A dal végén Kelly arról énekel, hogy ő sosem fog úgy bánni a lányával, ahogy az apja bánt vele, a férje pedig nem fogja azt tenni, amit az apja tett vele annak idején.

Caitlyn ezzel a dallal megköszönte az apjának, hogy segített neki abban, hogy visszanyerhesse az önbizalmát, és végig biztatta abban, hogy soha ne adja fel álmait. A produkció után a terembe sokan küzdöttek a könnyeikkel, de a meghatódottságtól a zsűri tagjai is nehezen tudták elmondani értékelésüket:

Oszd meg, hogy mások is hallhassák! 

(Forrás: twice)