Már több mint 30 éve, hogy megszülettek az egyedülálló hatosikrek! Így néznek ki napjainkban:

Janet és Graham Walton semmit nem akart jobban a gyerekeknél. A sors viszont látszólag máshogy rendelte el, mert Janet képtelen volt teherbe esni. Végül a páros az orvosi kezelés mellett döntött, de ez sem hozott sikert. És a következő sem. 13 alkalommal esett át a nő a beavatkozáson, és amikor már kezdtek lemondani az álmukról, megtörtént a csoda. Janet végre terhes lett!

A pár nagyon izgatottan várta gyermekük érkezését, de amikor a nyolcadik héten az orvos megvizsgálta a mamát, akkor megdöbbentő hírt közölt. Janet nem egy gyereket vár, hanem kapásból hatot!

FOTÓ: FACEBOOK

Szerencsére 1983 november 18-án mind a hat gyermek egészségesen megszületett. Abban az időben az egész világ csodálattal követte nyomon a kislányok fejlődését.

FOTÓ: FACEBOOK

Gondolhatjuk, hogy a szülők ezután nem sokat aludtak. Évente 11 ezer pelenkát használtak el. De a későbbi évek sem hoztak nagy fellélegzést, hiszen a kislányokat mind etetni kellett, ellátni mindennel, és iskoláztatni.

FOTÓ: FACEBOOK

De a szülők nagyon szerették a gyermekeiket, és az egyetlen dolog, amit megbántak az, hogy nem maradt elég idejük, hogy még jobban élvezzék őket és a pillanatokat.

FOTÓ: FACEBOOK

A hatos ikrek ma már 34 évesek, és mind sikeres életet vezetnek. Néhányuk házas, és néhányuknak gyereke van.

FOTÓ: FACEBOOK

A hatosikrek nem sokkal ezelőtt ünnepelték a születésnapjukat. Hannah, Lucy, Jennie, Ruth, Kate és Sarah elvitték szüleiket egy különleges utazásra New Yorkba – az első vakációjuk volt majd tíz év alatt.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Forrás: blikkrúzs, Newsner)