A tanulók rájönnek, hogy tanáruk nem kap fizetést és az iskolában alszik: megható meglepetést készítenek neki

A tanár munkája nem mindig könnyű, vannak olyan tanítók akik jobban megérintenek minket munkájukkal kollégáiknál. Szinte mindenki emlékszik legalább egy olyan tanárra, aki a kritikus pillanatokban segített neki.

Bruno Rafael Paiva szintén tanár és Brazíliában dolgozik és igen sokat tett diákjaiért az iskolában. Ők pedig ezt fantasztikus módon köszönték meg.

A tanár annak ellenére folytatta munkáját, hogy az iskola már két hónapja nem fizetett neki. Emiatt arra kényszerült, hogy az iskolában aludjon s amikor diákjai ezt megtudták, a segítségére siettek.

A lenti filmben egy olyan jelenetet láthatunk, ami nagyon meghat minket. Bruno Rafael Paiva épp bejön az osztályterembe és a tanulók elmondják neki, hogy egy meglepetést készítettek a számára. A fiatal tanár megtalálja a levelet és meglát az asztalán egy kis dobozt. Mikor meglátja mi van benne, már nem bírja visszatartani könnyeit.

Diákjai saját pénzükből 120 ezer forintnak megfelelő összeget gyűjtöttek össze a tanár számára. A férfi ezt mondta az esetről: ” Ez képtelenség, hogyan csináltátok?”

Szinte szóhoz sem jut, csak sírni tud a meglepetéstől:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Forrás: csodalatos)