Itt a férfiak besorolása a legérzékenyebbtől a legférfiasabbig, csillagjegyük szerint: te is így látod?

Lássuk, a szívednek kedves férfi hol áll a rangsorban. A legérzékenyebbekkel kezdjük és a legszívósabbakkal fejezzük be:

1 Mérleg

Bár a nők nagyon vonzónak találják a Mérleg pasikat, távolról sem olyan férfias típusok. Gondoskodóak, lágyak és kompromisszum készek, éppen emiatt lehet ritka, hogy ők tegyék meg az első lépést.

2 Halak

A Halak férfiakra minden igaz lehet, csak az nem, hogy kiszámíthatóak. Sosem lehet tudni, hogy mi lesz a következő lépésük. Olyanok, mint azok az akcióhősök, akiknek inkább csak romantikus filmekben szabadna játszaniuk. Talán így lehet őket a legjobban jellemezni.

3 Rák

Túlságosan érzékenyek és könnyen megbántódnak. Jellemzően békés és gondoskodó férjek, akikben nem sok férfias jellemvonás fedezhető fel. Ha készen állsz egy békés és egyszerű életre és arra, hogy folyamatosan őket hallgasd, akkor a neked való férfiról van szó.

4 Bak

Mindig túlságosan lefoglalja őket valami és nehéz megmondani, hogy éppen mi zajlik bennük. A szó szoros értelmében nem kemények, de nem is igazán félnek semmitől. Ha elérik a középkort, akkor ideális partnerré válhatnak, de addig elég nehéz velük kiegyezni.

5 Bika

Szeretnek sokat beszélni magukról és ők a legbizonytalanabb pasik. Nem lehet őket gyávának nevezni, de sokkal inkább jellemző rájuk a tétlen megfigyelés, mint a cselekvés.

6 Kos

Ők erős pasik, akik egy kicsit agresszívak is néha, ha szükséges. Szeretnék megmutatni a párjuknak, hogy mennyire férfiasak is valójában.

7 Ikrek

Eléggé rámenősek tudnak lenni, de ugyanakkor soha nem agresszívek. Rendszerint megkapják, amit akarnak. A kifejezés, hogy “Kapj el, ha tudsz!” tökéletesen illik rájuk.

8 Oroszlán

Az Oroszlánok elég kemények tudnak lenni és ezt nem takargatják, sőt gyakran rátesznek egy lapáttal. Jobb, ha nem neveted ki őket, mert az csak feltüzeli a haragjukat.

9 Szűz

Erősek és férfiasak és nem igazán képesek kompromisszumra. Ezért vagy készen állsz rá, hogy ezt elfogadd vagy távozz, amíg lehet.

10 Vízöntő

Annak ellenére, hogy nem úgy néznek ki, mint egy igazi kemény fickó, kevés rá az esély, hogy ne álljanak ki magukért és ne érjék el, amit akarnak.

11 Skorpió

Nagyon durvák tudnak lenni, időnként kegyetlenné fajulhatnak. Mindig elégedetlenek és könnyen megszerzik, amit akarnak. Az érzékeny természetük ritkán bújik a felszínre és ilyenkor is óvatosan és tapintatosan kell velük bánni.

12 Nyilas

A leginkább férfias jegy, aki gyakran próbál rátenni még egy lapáttal azáltal, hogy szítja a tüzet és több viszonyba is bocsátkozik. Eléggé egoisták és bosszúállóak, ezért jobb, ha óvatos vagy velük.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Képünk illusztráció. Forrás: tudasfaja.com)