Ennyire magabiztosak a különböző csillagjegyek: egyetértesz vagy vitatkoznál?

Te vitatkoznál a felsorolással?

(1) Oroszlán

A büszke Oroszlán a legmagabiztosabb jegy. Tudja, hogy mit akar az élettől és azt is, hogy amit tesz, az úgy van jól. Nem lenne képes beérni soha kevesebbel. Ha alábecsülöd őt, akkor egyszerűen nem fog figyelembe venni és odébbáll.

(2) Skorpió

Egy rendkívül nárcisztikus jegy, akit egyáltalán nem érdekel, hogy mit gondolnak róla mások. Tudja, hogy vannak hibái, de azokat büszkén vállalja. Nem zavarja őt, ha valaki nem zárja a szívébe, a lényeg, hogy ő szeresse önmagát.

(3) Bak

A Bak tudja magáról, hogy jóképű, szép és okos, de nem is szeret elvegyülni. Nem zavarja őt, ha valaki nem dicsőíti, vagy nem fogadja el őt. Továbbra is magára koncentrál és arra, hogy jól érezze magát a bőrében.

(4) Nyilas

A Nyilas sokkal inkább sajnálja az utálóit, mint adna a véleményükre. Tudja jól, hogy aki nem kedveli őt, annak sokkal rosszabb a helyzete, mint amit mutat. Bármikor visszavág bárkinek, ha kritika éri, hiszen teljesen békében van önmagával

(5) Halak

A Halaknak már van némi önbizalom problémája, de ha találkozol vele, ez biztosan nem fog elsőre kiderülni. Optimisták és barátságosak, bármikor mesél az életéről, még annak kevésbé kellemes részei miatt sem szégyenkezik. Bár ha egyedül van, akkor gyakran elgondolkodik rajta, hogy vajon minden rendben van-e vele és mások mit gondolnak róla.

(6) Kos

A szarkazmust használja fegyverül arra, hogy elrejtse mások elől a bizonytalanságát. Soha nem fedné fel magát senkinek. Nem engedné, hogy a világ gyengének és sebezhetőnek lássa. Nem akar azzal foglalkozni, hogy mások véleményt hallgassa önmagáról.

(7) Bika

A Bika gyakran túl erősen próbálkozik, hogy okosnak tűnjön. Ez a rejtett bizonytalansága miatt van. Rendszeresen várja a visszacsatolást, az igazi elismeréseket a környezetétől a képességeivel kapcsolatosan. Ha ezt megkapja, jobban érzi magát.

(8) Mérleg

A Mérleg vadászik a bókokra. Legyen az baráté vagy idegené. Annyira bizonytalan, hogy a közösségi oldalakon is képes kapcsolatba lépni idegenekkel, csak azért, hogy dicséreteket zsebelhessen be.

(9) Ikrek

Nagyon szeretik az embereket és gyűlölik még a gondolatát is, hogy valahonnan ki legyenek túrva. Mindent megtesznek, hogy benne maradhassanak egy körben. Még ha nem is tetszik például valakinek a ruhája, akkor is az egekig magasztalják, csak hogy jó színben tűnjenek fel előtte. Gyakran félnek megmutatni a valódi énjüket, nehogy elutasítsák őket.

(10) Rák

A Rák gyakorlatilag egy síró-picsogó. Nagyon érzékeny típus és nagyon sebezhető, ha a világgal kölcsönhatásba lép. Sokat remél az emberektől, és ha csalódik, nagyon könnyen elkedvetlenedik. Nagyon könnyen tud sérülni lelkileg.

(11) Vízöntő

A perfekcionista. Mindig igyekszik azt mutatni az embereknek, hogy mennyire fantasztikus az élete, de az igazság az, hogy nem teljesen elégedett vele. Ettől függetlenül szeretné, ha az emberek fejében úgy élne, hogy körülötte minden a legnagyobb rendben van. A bókok segítik elviselni a bizonytalanságát.

(12) Szűz

A legbizonytalanabb jegy. Egy rémálom számára, ha valaki butának, ügyetlennek vagy nem elég jónak nevezi őt. Félnek felfedni a gyengeségeiket és a hibáikat mások előtt, ezért gyakran kerülik is a beszélgetéseket kezdetben.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: tudasfaja.com)