Az anya otthagyta egyéves kislányát az üres házban és elment. Tíz évvel később aztán fordult a kocka:

Tíz évvel azután, hogy az édesanya egyedül magára hagyta gyermekét a házban és elment, úgy döntött ismét szeretné felvenni vele a kapcsolatot. Ebben az időszakban azonban sok minden történt.

Az oroszországi Jaros városában álló ház mellett sokan elhaladtak és egyiküket sem érdekelte a házból jövő furcsa hang. Aztán az egyikük mégis felfigyelt erre a furcsa zajra és közelbb ment az épülethez, hogy jobban hallja mi azt. Ekkor már szinte biztos volt benne, hogy gyereksírás az, amit hall, írta a Newsportal.

Kihívták a rendőrséget akik megvizsgálták az épületet és bementek a házba. Nem akartak hinni a szemüknek – a házban egy alig egy éves kislány feküdt a földön és zokogott. A ház teljesen üres volt, mert mindent elvittek a tulajdonosok. Sem étel sem ital nem volt a házban.

A kislányt azonnal bevitték a kórházba ahol kiderült, hogy el volt törve a csípője. Emellett nagyon ki volt száradva. Annyit tudtak csak, hogy a kislányt Liza Berbitskayanak hívták. Valószínűleg már egész nap egyedül volt.

Azonnal a szülei keresésére indultak de nem jutottak eredményre. Kik lehettek a szülei? Hol voltak? Semmire sem derült fény. A kislány tehát ott maradt a kórházban s amikor jobban lett át akarták vinni a gyermekotthonba.

A kórházban a kislányhoz közeli szobában egy édesanya tartózkodott, aki nemrég szülte meg gyermekét. Hallotta, amint Lisa keservesen sír a másik szobában.

Az anyuka meglátogatta őt és egy idő után rendszeresen vitt neki pelenkát és játékokat.

Az édesanya egyik nap bement a kislány szobájába de ő már nem volt ott. Megdöbbent és annyira megijedt, hogy azonnal kérdezősködni kezdett a kislány hollétével kapcsolatban. Rájött, hogy nem tudja elképzelni az életét nélküle.

-Megkérdeztem az ápolónőt hová vitték a kislányt és azonnal elmentem oda. Fogalmam sincs, mennyi időbe telt az, de el kellett érte mennem. – mondta az édesanya a Newsportal-nak.

Meg is találta a kislányt, akit örökbe fogadott. Lisa nagyon nehezen mozgott, nem tudott rendesen enni és sok időbe telt, míg megtanult bizonyos dolgokat. Az édesanya úgy döntött, beíratja őt egy tánciskolába, hogy javuljon a mozgása.

Egy idő után a kislány már gyönyörűen táncolt. Senki sem gondolta volna, hogy a magára hagyott kislány majd ennyire kibontakozik és megmutatja tehetségét.

Lisa külseje valóban magára vonzza a tekintetet. Sokan furcsán néznek rá származása miatt, de ő ezzel nem foglalkozik.

12 éves korában már sok táncversenyt megnyert és megkapta első modell szerződését.

Mikor Lisa története megjelent a közösségi médiában, egy hölgy írt neki aki azt mondta, ő a vér szerinti édesanyja. Lisa azonban semmilyen kapcsolatot nem akart vele fenntartani.

Ez az ő döntése volt. Azt mondta nem akar azzal a személlyel találkozni aki gyermekkorában elhagyta őt.

A kislány előtt fényes jövő áll, egy olyan hölgy nevelte fel aki szeretettel vette őt körül. Lisának minden oka megvan arra, hogy most mosolyogjon.

Tetszett? Akkor ne felejtsd el megosztani!

(Forrás: csodalatos.co)